къща за гости Luxia

Добре дошли в официалния уеб сайт на къща за гости Луксия.

Разположена е в Северозападна България, община Червен бряг, между областите Плевен и Враца, само на 132 км от гр. София.

Сгушено в прегръдките на Предбалкана китното с. Сухаче е заобиколено от липови и дъбови гори, красиви местности, язовирчета и горски пътеки. Чистият въздух, тишината, спокойствието и гостоприемството на домакините ще Ви накарат да забравите проблемите на забързаното ежедневие.

От терасите на къщата се открива прекрасна гледка към гората. Къщата се намира в най-горния край на с. Сухаче и граничи с гората. Покрай нея минава стар римски път.

Още в самото пристигане в района на къщата ще ви погълне зеленината и красотата на природата около нея. Тя не само ще Ви зареди с положителна енергия, но и ще Ви предразположи към активна почивка с Вашето семейство и приятели.

Къщата за гости в с. Сухаче е построена да задоволи интересите на туристите към традиции, бит, култура, селскостопански и други специфични дейности, както и към природните, исторически и културни дадености на региона при спокойствие и непринудени човешки взаимоотношения.

Желанието за уют, спокойствие и околна среда може да се съчетае с познавателен, екотуризъм. Съчетание при използването на природни дадености, културно-исторически забележителности и човешки ресурси в едно прекрасно място за отдих в естествена селска среда, която се различава от масовия туризъм по отдалечеността от пренаселените курорти.

Пожелаваме Ви приятни и незабравими моменти.